Diensten

Onderzoek en Advies, Interimmanagement, Dagvoorzitter en Spreker, Stakeholdermanagement

loupe-1237390 Mijn expertise ligt op het gebied van

hospitality em organisatiecultuur

Ik vertrek daarbij vanuit de eind-gebruiker: in de zorg is dit de patient en zijn/haar familie, in de stad de bewoner, ondernemer of bezoeker, in een HBO of universiteit is dit de student en het werkveld.

Ik ondersteun stadsbestuurders, lokale, regionale of landelijke toeristische promotie-organisaties/DMC’s, congresbureaus en PCO’s , toeristische en vrijetijdsbedrijven in het maken van hun strategische keuzes. Daarnaast help ik bij het aangaan van strategische & innovatieve samenwerkingsverbanden.

De breedte van mijn expertise maakt dat ik in aanraking kom met veel andere vakgebieden bijvoorbeeld op het vlak van evenementen, winkelen, cultuurpodia en musea, beleid en politiek. En ik heb dientengevolge ook een breed netwerk dat strekt van het bedrijfsleven, academische wereld, overheid tot aan de politiek.

Voor meer  informatie op een specifiek onderdeel, klik hier voor Onderzoek & Advies, Interimmanagement, Dagvoorzitterschap en Spreker of Stakeholdermanagement.