Diensten

Onderzoek & Advies –  Dagvoorzitterschap & Spreker

 

Mijn expertise ligt op

Cultuur en ethiek van organisaties

Ik ondersteun organisaties in het maken van hun strategische en ethische keuzes. Daarnaast help ik bij het in kaart brengen van stakeholders en aangaan van strategische & innovatieve samenwerkingsverbanden. Dit doe ik in de vorm van onderzoek en advies, of als dagvoorzitter, gespreksleider of spreker.

De breedte van mijn expertise maakt dat ik in aanraking kom met veel vakgebieden bijvoorbeeld het onderwijs, de zorg, toerisme, overheid en politiek. Daaruit heb ik een breed netwerk opgebouwd dat strekt van het bedrijfsleven, academische wereld, overheid tot aan de politiek.

 
Wie ben ik?

Actief in de zakelijke dienstverlening, het bedrijfsleven en de sectoren (HBO/MBO) onderwijs, overheid en zorg. Meerdere directiefuncties in de zakelijke dienstverlening bekleed. Als consultant en adviseur wordt mijn expertise op complexe organisatievragen en –verbeteringstrajecten ingeroepen en schuif ik aan bij de top van diverse opdrachtgevers, uiteenlopend van lokale overheden, bedrijfsleven tot not-for-profit organisaties. In  bestuurs- en toezichthoudende posities weet ik samenwerkings-, diversiteits- en innovatievraagstukken te agenderen.

Zakelijke relaties omschrijven mij als energiek, empatisch, vrolijk, gedreven, optimistisch, realistisch, pittig. Strategisch, analytisch en ook pragmatisch. Kennis en theorie koppelend aan praktijk en uitvoering. Ik kan bogen op een groot en divers netwerk met vertegenwoordigers uit de politiek, bedrijfsleven en publieke sector.

Voor meer achtergrond:
Bekijk de rest van deze website of mijn linked-in profiel 

Of download mijn CV

Klik hier voor meer informatie over:

Onderzoek & Advies

Dagvoorzitterschap, gespreksleider en spreker