In de plomp voor mijn huis met zwemvriendinnen

 

 

Wie ben ik?

Iemand die met veel enthousiasme en drive werkt, graag nieuwe dingen leert, zaken verbindt. Maar vooral ook iemand die graag met anderen dingen doet, zowel in mijn werk als privé.

Zo begin ik bijvoorbeeld elke dag met een plons in het water voor mijn huis. Dit samen met een groepje vriendinnen, in de zomer maar ook wanneer het vier graden vriest. Dit doe ik nu twee jaar. Daarnaast heb ik een aantal vaste clubjes vrienden met wie ik al vele jaren sport: sinds de marathon van NY (2008) met dezelfde vriend nog steeds in training voor een volgende run (de volgende Défi des Vignes…?); wekelijks op de tennisbaan met een goede vriendin; en niet te vergeten de stevige wandelingen van 20/25 K met mijn boezemvriend. Recent heb ik ook het golfen weer opgepakt.

Dit doe ik natuurlijk vanwege de vriendschappen én omdat ik het zalig vind in de buitenlucht te zijn en sporten. Maar ook om in shape te blijven. Want naast dit alles ben ik ook een echte Brabantse Bourgondische die van zalig eten en drinken houdt. Regelmatig kook ik voor familie en vrienden: Italiaans, Marokkaans, Thais of Indisch. Of stamppot andijvie. En ik bezoek regelmatig mijn club om gebruik te maken van het restaurant, een van de talloze boeiende lezingen bij te wonen, of om te kunnen dansen op de fantastische feesten.

Deze luchtige bezigheden vormen een prima afwisseling met mijn andere hobby’s die soms van een wat minder lichtvoetige aard zijn. Zo heb ik pasgeleden mijn master Ethiek aan de Dublin City University behaald. Afgestudeerd op het onderwerp ‘Gender Equality in the Boardroom. A Normative Stakholder Approach’. Naast dat deze studie bijzonder verrijkend was, vormt het ook een goede aanvulling op mijn eerdere PhD onderwerp waar juist een descriptieve stakeholdertheorie centraal stond (zie en download op publicaties 2011). Tezamen vormen deze twee vormen van stakeholdertheorie een perfecte combinatie om vanuit een organisatie-antropologische en ethische blik te kijken naar het ‘hoe’ (gedrag) in organisaties en ‘hoe het zou moeten’ (morele organisatie kompas).

U heeft nu een beeld van wie ik ben. Of nog niet voldoende? Bel of mail me: a.lombarts@aloaconsultancy.nl – 0629522961.

Voor meer achtergrond:
Bekijk de rest van deze website of mijn linked-in profiel . Of download mijn CV