Dagvoorzitter, gespreksleider of spreker

 

Op zoek naar een inspirerende, enthousiaste en vakkundige dagvoorzitter, gespreksleider of spreker?

Als dagvoorzitter, gespreksleider en spreker:

  1. zorg ik er voor dat publiek geboeid, bereikt en betrokken is;

  2. dat vorm/proces, relatie en inhoud op elkaar zijn afgestemd;

  3. kan ik strategisch, logistieke en uitvoerend advies en ondersteuning geven voor een succesvol evenement.

Als geen ander combineer ik kennis van de aanbodzijde als van de vraagzijde. Aan de aanbodzijde ben ik  commercieel directeur van een van  ’s lands grootste Congrescentra, het World Forum in Den Haag geweest. Bij de voorloper van CLC-Vecta heb ik als directeur bijgedragen aan de profilering van de congressector. En als voormalig voorzitter van MPI stond ik mede aan de wieg van de professionalisering van het vakgebied.

Als lector en spreker heb ik veel lezingen gegeven op congressen en seminars. Over uiteenlopende onderwerpen als preventie & zorg, hospitality & healthcare, citymarketing, toerisme, evenementenveiligheid, gebiedsontwikkeling…. Als dagvoorzitter ben ik verantwoordelijk voor het succesvol laten verlopen van het programma gedurende de dag.

Kortom, met mijn ervaring back-stage en front-stage weet ik wat het vraagt om een goed programma of een boeiende lezing te verzorgen. Een goede voorbereiding, een tijdig uitnodigingstraject, een sfeervolle accommodatie, een perfecte samenwerking en een verfijnde catering maken het verschil tussen een prettige of een geslaagde en onvergetelijke bijeenkomst.

Interesse of vragen: neem contact met mij op via a.lombarts@aloaconsultancy.nl

Ook te boeken via ZijSpreekt.nl